Coronamaatregelen

Beste patiënt,

Naar aanleiding van de coronamaatregelen vragen wij u deze pagina aandachtig te lezen.

Alvorens u binnenkort een fysieke afspraak heeft in onze praktijk, is het noodzakelijk dat wij u informeren over enkele belangrijke zaken aangaande uw behandeling, uw bescherming en uw veiligheid, maar ook die van de andere patiënten en alle praktijkmedewerkers.

Gezondheid en veiligheid voorop

Het is belangrijk dat de behandelend tandarts en zijn/haar team enkele zaken over uw gezondheid en omstandigheden weet. Dergelijke zaken worden door het Tandheelkundig Centrum Kester met de nodige zorg en plicht van beroepsgeheim verwerkt.

Als patiënt vult u een anamneseformulier in met enkele vragen over uw gezondheid en medicatie, zodat wij eventuele extra voorzorgen kunnen nemen.

Indien u op de dag van de afspraak ziek bent, gelieve de praktijk telefonisch te contacteren en informeren.

Wat mag u van uw tandarts verwachten ?

De praktijk is momenteel zodanig aangepast dat alle noodzakelijke veiligheids-  en hygiënemaatregelen zijn getroffen om u als patiënt veilig te kunnen behandelen.

De tandarts en tandartsassistente die dicht bij u komen dragen een mondmasker, bril, muts en werkkledij.

Wat wordt er van u, als patiënt, verwacht?

  • Poets voordat u naar de praktijk komt reeds uw tanden.
  • Kom op tijd naar de praktijk, maar wacht buiten (in wagen of aan de voordeur) totdat u door ons binnen gevraagd wordt per telefoon.
  • Het dragen van een mondmasker in de praktijk is niet langer verplicht. U mag dus zelf beslissen of u een mondmasker draagt in de praktijk.
  • Indien u het informed consent document nog niet getekend zou hebben, moet u dit eerst invullen.
  • Bij binnenkomst in de behandelkamer kan u gevraagd worden uw mond te spoelen gedurende 1minuut met een ontsmettende vloeistof.
  • Indien u zou moeten niezen of hoesten geeft u dit duidelijk aan en doet u dit in uw elleboog of met een papieren zakdoekje.
  • Aan het onthaal zal een nieuwe afspraak gemaakt worden. Dit kan ook telefonisch.
  • Betalingen zijn mogelijk met bancontact of cash.

Heeft u nog vragen?

U mag ons steeds contacteren. Wij helpen u graag verder.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.  Meer info